Stadstuin in Oudewater

Een kleine patio omtoveren tot een pittoresk stadstuintje. Met zijn ervaring, kennis van opties en enthousiasme gaf John mij vanaf het eerste moment het gevoel dat mijn wensen konden worden omgezet in werkelijkheid.

Roswitha, Oudewater

Lees verder


Moderne achtertuin in Best

"Na doorverwezen te zijn naar Groenregie, hebben zij met ons een ontwerp gemaakt voor onze tuin. Het was Groenregie meteen duidelijk wat onze smaak was en ze zijn met uitstekende suggesties gekomen. Alle onderdelen zijn met een reden geplaatst, overal zit een gedachte achter. Toen het ontwerp zo goed was geworden, was het logisch Groenregie ook het vervolg te laten doen.

Remco & Samantha, Best

Lees verder


Kleine stadstuin in Amsterdam

Na het afronden van onze verbouwing in 2015 wilden we begin 2016 ook onze kleine stadstuin in Amsterdam aan laten pakken. We wilden graag wat meer ruimte voor de kinderen, maar ook een verlenging van onze woonkeuken die aan de tuin grenst. Al heel snel kwamen we in contact met Groenregie waarbij Groenregie een aantal hele leuke opties aandroeg.

Mariette & Arjen, Amsterdam

Lees verder


Puur vakmanschap

Jarenlang hadden we niet naar onze achtertuin omgekeken, omdat we druk waren met andere dingen. Kortgeleden hebben we dat aangepakt. Met tuinontwerpster Anneke van Megen, die we tegenkwamen op de Pure Markt in Amsterdam, zijn we stap voor stap tot een nieuw ontwerp gekomen.

Familie Meeuwisse, Amsterdam

Lees verder


Geweldig eindresultaat

Via onze tuinontwerper Luc Engelhard zijn wij in contact gekomen met Groenregie. We waren op zoek naar iemand die het ontwerp kon vertalen in een praktische aanpak en daarbij de juiste bedrijven wist te betrekken. Gezien de tijdsdruk zochten we bovendien iemand die kort kon schakelen en kon meedenken voor een zo efficiŽnt mogelijk aanpak.

Lex Bouman en Marianne Snel, Snelrewaard

Lees verder


John kan creatief meedenken

Groenregie was een van de inschrijvende partijen en stak er voor ons bovenuit. Een scherpe prijs en een zeer helder verhaal. Vooral het constructief meedenken en het aandragen van creatieve oplossingen, zodat wij met al onze wensen en eisen toch binnen ons budget konden blijven, hebben er toe geleid dat wij met Groenregie in zee gegaan zijn...

Dhr. A. van Delft uit Leiderdorp

Lees verder


De juiste vertaalslag

We wisten goed wat we wilden: veel groen, een fijn terras, een kleine berging en de breedte en diepte van het (bijzonder gevormde) perceel zo optimaal mogelijk behouden...

Fam. Fokkink uit Baarn

Lees verder


Onze droomtuin werkelijkheid

Nadat onze architect een prachtig ontwerp had gemaakt, was het voor de aanleg ervan noodzakelijk dat we begeleid werden door iemand professioneel met kennis van zaken...

Fam. Vandersteene-Cooreman

Lees verder


Groenregie B.V. © 2019  |  Edisonstraat 24 2811 EM Reeuwijk  |  T 0182 225223  |  info@groenregie.nl