Groenregie, uw vertaler van tuinwensen

Bent u op zoek naar een bekwame en betrouwbare partner voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw buitenruimte? Reken in alle gemoedsrust op Groenregie.

Met drie decennia ervaring en een team van creatieve en gedreven vakmensen, garanderen wij u hoogstaand maatwerk. Met een klantgerichte aanpak die vertrekt van uw functionele en esthetische eisen, en resulteert in een perfect aangelegde tuin met evenwichtige beplanting. En dat inclusief alles waarvan u droomt: van luxueuze overkapping tot volledig ingerichte wellnesszone. Zo krijgt u een harmonieuze buitenruimte waarvan u meer en langer geniet.

Bovendien bent u verzekerd van heldere communicatie, één aanspreekpunt over de hele lijn, en eersteklas projectbeheer.

De thuisbasis van Groenregie is Reeuwijk in Zuid-Holland. Maar we gaan evengoed aan de slag in de rest van Nederland.

Visie – een bezielde tuin vol beleving

In onze visie voor uw tuinontwerp vormt verbinding de essentiële schakel. Tussen uzelf en uw tuin. Tussen interieur en exterieur. Tussen natuur en cultuur. Tussen de seizoenen. Tussen uw buitenruimte en de context eromheen. En binnen uw buitenruimte tussen alle elementen die voor samenhang zorgen. Die connectie streven we altijd na – ongeacht de grootte, stijl en ligging van uw tuin.  En altijd met hoogwaardige materialen, in technisch doordachte constructies die ongeëvenaarde duurzaamheid verzekeren. 

Boven op die sterke samenhang zorgt Groenregie er ook voor dat uw tuin een verhaal vertelt. Een verhaal waarin we uw wensen verweven. Met een sfeer en uitstraling die uw leefwereld kleur, glans en animo geeft. Daartoe verplaatsen we ons in uw schoenen: welk gevoel wil u beleven in uw tuin? We stemmen ons ontwerp af op de ervaring die u een goed gevoel geeft. Dat verhalende element overstijgt esthetiek en functionaliteit – het is de extra dimensie die uw welzijn bevordert.

Zo zetten we visie om in ontwerp

Werkwijze – een aanpak die alle zorgen wegneemt

In onze werkwijze draait alles rond ontzorgen. Vanaf de eerste kennismaking tot de finale oplevering hoeft u zich nergens om te bekommeren. Groenregie neemt de volledige ‘regie’ van uw gedroomde buitenruimte op zich. We vertrekken daarbij van uw wensen voor het ontwerp, kruipen als het ware in uw huid, en garanderen een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Of we nu vertrekken van een ‘blanco’ terrein of een bestaande invulling, we beheren alle werkzaamheden die nodig zijn om uw luxueuze privéparadijs tot leven te wekken. Van de voorbereiding en de beplanting tot de bestrating en de verlichting. Van de integratie van een zwembad of zwemvijver tot een heuse wellnessruimte met jacuzzi en sauna. En van een majestueus poolhouse tot een hoogwaardig uitgeruste buitenkeuken.

Ontdek wat er concreet bij uw tuinaanleg komt kijken.

pakkende poldertuin reeuwijk
Ga naar de inhoud