Foske Groenendijk

Foske Groenendijk

Elke kennismaking met tuineigenaren en opdrachtgevers is weer verrassend. Zo komen tijdens het kennismakingsgesprek vaak hele specifieke en onverwachte wensen naar voren. Maar ook de grootte van een tuin, de ligging, het omringende landschap, het huis en bestaande elementen zijn een inspiratiebron voor sfeervolle ontwerpen en beplantingsplannen.
Soms is het puzzelen op 20 m˛ en soms moet er heel wijds en landschappelijk ontworpen worden. Dit maakt mijn vak als tuin- en landschapsontwerper zo gevarieerd en boeiend.

Mijn ontwerp- en beplantingsstijl is niet onder één noemer te plaatsen. Dit komt met name door de specifieke wensen van de tuineigenaren, die ik graag zo goed mogelijk in de tuinontwerpen wil opnemen. Wel zijn er twee rode draden, die in elk tuinontwerp en beplantingsplan terugkomen, en dat zijn ‘rust’ en 'tijdloos’.
De tuin mag een rustpunt in ons drukke leven zijn. Niets is prettiger om na een drukke werkdag in een mooie aangelegde tuin door te brengen of om heerlijk met familie, het gezin of vrienden in de tuin te kunnen loungen.
‘Tijdloze tuinen’ zijn niet gebonden aan trends, die binnen no time weer kunnen veranderen. Nee, mijn tuinen kunnen jarenlang meegaan zonder te vervelen.

Met John van Groenregie werk ik al jarenlang samen. Op tuingebied voelen we elkaar prima aan. Dat maakt het zo prettig om met hem samen te werken. Hij begrijpt pijlsnel wat ik voor ogen heb met een tuinontwerp.
Daarnaast is hij een prettig persoon, die goed met opdrachtgevers kan omgaan en alles tot in de puntjes regelt, overlegt en verzorgt. Dit leidt altijd tot een prachtig eindresultaat en blije gezichten van zowel de tuineigenaar als de ontwerper.Terug

Groenregie B.V. © 2020  |  Edisonstraat 24 2811 EM Reeuwijk  |  T 0182 225223  |  info@groenregie.nl