NoŽl van Mierlo

In mijn werk als bezielt tuinontwerper zoek ik het snijvlak op tussen het spontane van de natuur en verfijnde architectonische ingrepen, die passen bij het woonhuis. Uw tuin heeft namelijk de unieke eigenschap om het huis met de omgeving te verbinden. Een plek die in balans is en waar u zich thuisvoelt. Het natuurlijk landschap is een inspiratiebron voor mijn ontwerpen.

Lees verder


Luc Engelhard

Het ontmoeten van je opdrachtgever heeft altijd iets bijzonders. Je trekt met elkaar op en deelt persoonlijke ervaringen, gevoelens en ontdekkingen. Uit deze gesprekken ontstaat weer een uniek beeld, wat je als ontwerper gaat vertalen in een plan. Het terras, een pad naar de schuur, een plek voor de autoís en fietsen, wellicht een zwemvijver, het ligt er straks als vanzelfsprekend.

Lees verder


Erik van Gelder

Onze tuinen zijn sfeervol, creatief en ruimtelijk. Altijd met een duidelijke signatuur en in aansluiting op de architectuur van het pand. We onderscheiden ons door met veel passie, inlevingsvermogen en een heldere visie het proces in te gaan.

Lees verder


Foske Groenendijk

Elke kennismaking met tuineigenaren en opdrachtgevers is weer verrassend. Zo komen tijdens het kennismakingsgesprek vaak hele specifieke en onverwachte wensen naar voren. Maar ook de grootte van een tuin, de ligging, het omringende landschap, het huis en bestaande elementen zijn een inspiratiebron voor sfeervolle ontwerpen en beplantingsplannen. Soms is het puzzelen op 20 m≤ en soms moet er heel wijds en landschappelijk ontworpen worden.

Lees verder


Anneke van Megen

Al meer dan twintig jaar ontwerp ik tuinen voor particulieren en bedrijven. En al heel veel jaren legt John de Zoete van Groenregie veel van die tuinen aan. Voor u als klant en voor mij als ontwerper is het natuurlijk van het grootste belang dat het ontwerp perfect wordt uitgevoerd. Mijn ervaring is dat Groenregie de tuinen prachtig uitvoert voor een goede prijs.

Lees verder


Groenregie B.V. © 2019  |  Edisonstraat 24 2811 EM Reeuwijk  |  T 0182 225223  |  info@groenregie.nl