John de Zoete

Moderne tuin Leiden

Ontwerpen en aanleggen van moderne en natuurlijke tuinen in Leiden , waarbij een evenwichtig design de basis is.

Ontwerpen en aanleggen van moderne en natuurlijke tuinen in Leiden , waarbij een evenwichtig design de basis is.

Alle wensen, leefstijlen, functionaliteiten en smaken worden door ons tot één mooi geheel gebracht. Groenregie neemt de volledige regie in handen voor het ontwerp, realisatie en onderhoud van uw droomtuin in Leiden.

30 jaar ervaring

Met bijna dertig jaar ervaring wordt dit gerealiseerd samen met een team van creatieve, vakkundige en gedreven mensen. Wij staan garant voor ervaring, maatwerk en korte lijnen. Bij Groenregie streven wij naar perfectie in alle facetten van ons werk. Graag verwijzen wij u naar de impressies van onze projecten.Tuinontwerp

Groenregie heeft een eigen ontwerpafdeling. Onze tuinontwerpers werken hier vanuit passie en vakmanschap (onze tuinontwerpers zijn afgestudeerd aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein, studierichting Tuin- en landschap) aan exclusieve tuinontwerpen. Er worden ontwerpen gemaakt voor grote en kleine tuinen, voor dakterrassen en patio's gelegen in de stad, voor tuinen in de polder of middenin de natuur. Het type woning, afmeting en de ligging van de woning maakt elk tuinontwerp uniek. Alle wensen, leefstijlen en smaken worden door ons tot één evenwichtig geheel gebracht.

Ontwerpproces
Tijdens een intakegesprek bekijken we samen met u de mogelijkheden die uw tuin biedt. Uiteraard worden uw persoonlijke wensen uitvoerig met u doorgenomen. Na het inmeten en de inventarisatie van de tuin starten wij met de ontwerpfase. Het tuinontwerp, beplantingsplan en verlichtingsplan worden daarna aan u gepresenteerd. Een uitgebreid moodboard met impressiefoto's en stalen van mogelijke materialen, zorgen ervoor dat u een goede voorstelling krijgt van onze ideeën.

Tuinaanleg
Veel tuineigenaren kiezen ervoor om naast het ontwerpen van de tuin, ook de realisatie van het ontwerp over te laten aan Groenregie. Onze hoveniers beschikken over jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen en buitenruimtes. Ze zijn gewend om aan de hand van een exclusief tuinontwerp de tuin aan te leggen. Met vakmanschap en creativiteit zorgen onze hoveniers ervoor dat het uiteindelijke resultaat exact wordt zoals u dat voor ogen heeft.

Tuinonderhoud in Leiden
Naast het tuinontwerp en de realisatie is het onderhoud van de tuin ook een belangrijk aspect. De hoveniers van Groenregie verzorgen desgewenst het jaarlijkse of periodieke onderhoud van uw tuin of buitenruimte. Het uitgangspunt is daarbij dat uw tuin of buitenruimte zich, door vakkundig onderhoud, op de gewenste manier naar een hoger niveau ontwikkelt.

Nieuws en media

Groenregie komt regelmatig in het nieuws en in de media. Bijvoorbeeld:

 • In Chic Gardens
 • Bij RTL4 programma 'Helemaal gek van......'
 • De Tuin in vier seizoenen
 • The art of living


 • Wilt u meer lezen over de nieuwste publicaties en media aandacht laat u dan inspireren door de prachtige tuinen van Groenregie.

  Onze partners
  Naast het aanleggen van de door ons eigen ontworpen tuinen realiseert Groenregie al jarenlang de mooiste projecten van Nederlands meest gerenommeerde en professionele tuinontwerpers:


  Bekijk ook onze andere pagina's klik hieronder op één van de linken

  Hovenier Bergen op Zoom
  Hovenier Boskoop
  Hovenier Rotterdam
  Hovenier Snelrewaard
  Moderne tuin Baarn
  Moderne tuin Gouda


  Neem vrijblijvend contact met ons op


  De voordelen van Groenregie

  Gedreven
  30 jaar ervaring
  Wij nemen de totale Regie
  Perfectie in alle facetten
  Vakkundig
  Realisatie en onderhoud van uw droomtuin
  Creatief
  Maatwerk en korte lijnen

  Over GroenRegie

  Groenregie heeft een eigen ontwerpafdeling. Onze tuinontwerpers werken hier vanuit passie en vakmanschap (onze tuinontwerpers zijn afgestudeerd aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein, studierichting Tuin- en landschap) aan exclusieve tuinontwerpen. Er worden ontwerpen gemaakt voor grote en kleine tuinen, voor dakterrassen en patio's gelegen in de stad, voor tuinen in de polder of middenin de natuur. Het type woning, afmeting en de ligging van de woning maakt elk tuinontwerp uniek. Alle wensen, leefstijlen en smaken worden door ons tot één evenwichtig geheel gebracht.  De kernwoorden van onze services zijn

 • alles in 1 hand
 • betrouwbaar
 • veel ervaring
 • meer dan een hovenier
 • van ontwerp tot realisatie • Lex Bouman en Marianne Snel, Snelrewaard

  "Geweldig eindresultaat
  Via tuinontwerper Luc Engelhard zijn wij in contact gekomen met Groenregie. We waren op zoek naar iemand die het ontwerp kon vertalen in een praktische aanpak en daarbij de juiste bedrijven wist te betrekken. Gezien de tijdsdruk zochten we bovendien iemand die kort kon schakelen en kon meedenken voor een zo efficiënt mogelijk aanpak. Groenregie bleek dit te kunnen leveren. Binnen zeer korte tijd hadden we een duidelijk uitgewerkt plan van aanpak liggen met een helder inzicht in de kosten en werden de werkzaamheden opgestart.De communicatie tijdens het gehele proces was steeds duidelijk en volledig, dus geen verrassingen achteraf. De vlotte, professionele en proactieve manier van werken door Groenregie heeft ervoor gezorgd dat we de zorg voor de aanleg van de tuin met een gerust hart uit handen konden geven met een schitterend eindresultaat als gevolg."


  Dhr. A. van Delft uit Leiderdorp

  "John kan creatief meedenken
  Groenregie was een van de inschrijvende partijen voor de aanleg van onze tuin en stak er voor ons bovenuit. Een scherpe prijs en een helder verhaal. Vooral het constructief meedenken en het aandragen van creatieve oplossingen, zodat wij binnen ons budget konden blijven, hebben er toe geleid dat wij met Groenregie in zee gegaan zijn. Al snel bleek dat Groenregie met uiterst gedreven personen en vakmensen samenwerkt. Van de uitvoering van het grondwerk, bestrating, verlichting en beplanting tot en met de begeleiding van vergunningen voor de gemeente aan toe. Met John als coördinator en aanspreekpunt, is de tuinaanleg bijzonder prettig en probleemloos verlopen. Met een prachtig eindresultaat. Wij genieten dagelijks van onze tuin en kijken met plezier terug op het hele traject: no nonsens, vlot, communicatief en zeer professioneel."