Moderne en stadstuinen

In een moderne tuin overheersen strakke lijnen, zuivere vormen en symmetrie. Voor bouwkundige elementen en bestrating werken wij met hoogwaardige materialen die aansluiten bij het tuinontwerp en het bouwtype van uw woning. Qua beplanting doen strak gegroepeerde groene structuren het goed. Sfeerverlichting vormt de kers op de taart van uw eigentijdse buitenruimte. Ook van uw stadstuin maken wij een pareltje – ongeacht de grootte en ligging. We zorgen ervoor dat u privacy geniet, benutten elke vierkante meter, en houden rekening met uw wensen.

Natuurlijke en landelijke tuinen

In een landelijke tuin speelt de omgeving een bepalende rol. Denk aan slimme doorzichten op omringend groen, en afstemming van plantkeuze op natuurlijke vegetatie. De beplanting is overwegend uitbundig. Voor paden en bestrating hanteren we materialen die het organische karakter van uw tuin onderstrepen. Graag een landelijke tuin midden in de stad? Ook dat kan. Met de juiste beplanting en verharding in een doordacht ontwerp, scheppen we die typisch landelijke sfeer.

Dak- en patiotuinen

Een (kleine) daktuin vormt vaak een grote uitdaging. Toch doet een bescheiden oppervlakte geen afbreuk aan de belevingswaarde. Wij halen voor u het onderste uit de kan van uw beschikbare ruimte, met oog voor technische beperkingen zoals draagkracht. Zowel materialen als beplanting moeten tegen een (wind)stootje kunnen, en tegelijk inkijk beperken én het zicht vrijwaren. Die delicate evenwichtsoefening brengen wij voor u tot een goed einde. Ook van een patiotuin maken wij een parel, rekening houdend met de typische kenmerken zoals het omsloten karakter. We zorgen voor een licht en ruimtelijk gevoel, en een evenwichtige verhouding tussen verharding en groene elementen. In de ideale dak- of patiotuin geniet u de lusten van de stad, zonder de lasten.