Over ons

Ons team van professionals heeft alles in huis om uw project tot een succes te maken.

Mogen wij aan u voorstellen: het team van Groenregie:

John de Zoete – Eigenaar
John realiseert al meer dan 27 jaar de mooiste groenprojecten in binnen- en buitenland. John vindt het belangrijk dat Groenregie fungeert als de onmisbare schakel tussen de ontwerper en uitvoerende partijen. Groenregie realiseert de mooiste projecten, groot en klein, binnen het beschikbare budget van de opdrachtgever. Dat deze uitvoering ook naar volle tevredenheid wordt afgerond, is hiermee de uitdaging van Groenregie.

Foske Groenendijk – Binnendienst en ontwerp van tuin- en landschap
Foske werkt al jaren samen met John de Zoete en heeft in deze samenwerking aan een half woord genoeg. Foske verzorgt, naast haar werk als tuin- en landschapsontwerper, een deel van de administratie en de werkvoorbereiding van de projecten van Groenregie. Doordat zij ook beplantingsdeskundige is, maakt ze ook met regelmaat beplantingsplannen.
Caroline de Zoete – Administratie
Een perfecte uitvoering wordt bij Groenregie binnen alle werkzaamheden gedragen.
Zo dient ook de administratie van begin tot eind perfect verzorgt te worden. Caroline zorgt ervoor dat de administratie en boekhouding van Groenregie volledig in orde is en dat projecten ook op administratief gebied naar tevredenheid worden afgerond.
Een perfect geregelde administratie is immers een essentieel onderdeel van het totale project.
Floris Silvius – Binnen- en buitendienst
Floris heeft een jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg en –onderhoud. Bij Groenregie assisteert Floris bij de werkvoorbereiding op kantoor, maar ook buiten. Hij voert tevens taken uit op het gebied van werkbegeleiding, nazorg en onderhoud. Vanwege zijn specialistische ervaring vervult Floris een belangrijke rol in de filosofie van Groenregie, namelijk dat de uitvoering van de projecten naar volle tevredenheid moet worden uitgevoerd.
De tuinaanleg wordt dagelijks verzorgd door onze 22 enthousiaste hoveniers. Zij voeren tot in perfectie uit wat op kantoor wordt voorbereid.

Groenregie B.V. © 2019  |  Edisonstraat 24 2811 EM Reeuwijk  |  T 0182 225223  |  info@groenregie.nl