Onze partners

Naast het aanleggen van de door ons eigen ontworpen tuinen realiseert Groenregie al jarenlang de mooiste projecten van Nederlands meest gerenommeerde en professionele tuinontwerpers:

Erik van Gelder

Erik van Gelder tekent het design voor kleine en grote tuinen, patio’s en dakterrassen, bij villa’s en herenhuizen, van de stad tot het platteland. Ongeacht de verscheidenheid dragen de ontwerpen altijd de typische Erik van Gelder-signatuur. Verfijnd met subtiele knipogen. Netjes in balans met spannende contrasten. Van een constante kwaliteit, met veel aandacht voor stijl, luxe en comfort.

“Ik werk al mijn ontwerpen tot in de puntjes uit om superieure kwaliteit te waarborgen. Voor de aanleg vertrouw ik uitsluitend op professionals zoals Groenregie. Mijn samenwerking met John de Zoete verloopt altijd prettig en volgens de regels van de kunst. John doet er alles aan om kwaliteit te leveren. Dat streven naar perfectie is zichtbaar in alle projecten waarvoor ik een beroep deed op Groenregie.”

www.erikvangelder.com

Erik

Luc Engelhard

In de ontwerpen van Luc Engelhard smelten natuur, ambachtelijke technieken en monumentale kunst samen. Functies krijgen een beeldbepalende dimensie. En zijn aandacht voor het ambachtelijke resulteert in bijzondere toepassingen. Hij slaagt erin om groen op eigenzinnige wijze te verbinden. De ene keer uitdagend en grillig, dan weer zacht en uitnodigend.

“In mijn fijne samenwerking met Groenregie voel ik me professioneel ondersteund door een schat aan ervaring en brede kennis. Dat zij vooraf onbekende factoren kunnen inschatten, is bijzonder waardevol. De medewerkers spelen flexibel en vakkundig in op wijzigingen en onvoorziene omstandigheden. De prettige omgang met de opdrachtgever is ook een grote troef. Waar de sfeer en het enthousiasme leeft door mooie gesprekken en een prachtig ontwerp, verstaat John de Zoete de kunst om tuinaanleg feilloos en met een feestelijke oplevering te realiseren. En dat zowel voor opdrachtgever als uitvoerder.”

www.lucengelhard.nl

Luc

Jeroen Hamers

De ontwerpen van tuin- en landschapsarchitect Jeroen Hamers zijn sterk geënt op het lokale landschap en ecologie. Zo ontstaat een spannend contrast tussen architectuur en landschap, met veel ruimte voor flora en fauna. Voorts maakt Jeroen ook stedelijke en landschappelijke inrichtingsplannen voor parken en agrarische gebieden. Hij mikt daarbij op circulariteit, ecologie en belevingswaarde, met raakvlakken tussen landschaps- en tuinarchitectuur.

“De projecten die ik samen met Groenregie realiseerde, verliepen allemaal erg fijn. Telkens met intensief overleg tussen architect, opdrachtgever en Groenregie. De betrokken partijen nemen de tijd om elk hun steentje bij te dragen aan een subliem en kwaliteitsvol eindresultaat.”

www.jeroenhamers.nl

Jeroen

Noël van Mierlo

Specialist in luxe natuurtuinen Noël van Mierlo stak al diverse prijzen op zak, zoals twee SGD Awards voor zijn Japanse watertuin. Zijn creatieve, ambachtelijke en gerenommeerde ontwerpbureau creëert een natuurlijke wellnessbeleving in je tuin. Avontuurlijke groene buitenruimtes waarin de mens goed aardt en in verbinding staat met natuur en architectuur.

“Topkwaliteit leveren is voor mij vanzelfsprekend. Ik omring me dan ook met de beste professionals op het vlak van aanleg, bouwkunde, verlichting, beplanting en waterbeheersing. John de Zoete van Groenregie levert als vakman een toegevoegde waarde. Hij tilt het samenspel tussen klant, ontwerper en uitvoering naar een hoger niveau. Ik waardeer vooral de stipte en heldere communicatie, de strikte budgetbewaking en zijn aanpak van eventuele problemen. John is de schakel die ervoor zorgt dat de vreugde van de creatie voelbaar is bij alle betrokkenen.”

www.vanmierlotuinen.nl

Noël