Persoonlijk contact

We nemen uw complete groenproject aan en regelen alles zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. U heeft tijdens het hele proces één contactpersoon, die ervoor zorgt dat het proces goed verloopt en waar u met al uw vragen terecht kunt.

Van ontwerp tot oplevering, werken we in een persoonlijk contact met u samen. Gezamenlijk komen we tot de mooiste resultaten, precies zoals u wenst.

Uw persoonlijke contact met ons begint tijdens een eerste afspraak, waarin we de mogelijkheden met u bespreken. Deze eerste kennismaking is bij ons geheel vrijblijvend.Passend ontwerp

Groenregie brengt de beste partijen samen. Dit geldt zeker ook voor de eerste stap; een professioneel tuinontwerp.

We werken samen met een team van zeer vakkundige en gerenommeerde tuinontwerpers. Tijdens een eerste vrijblijvende afspraak bespreken we de mogelijkheden met u, en in overleg selecteren we de juiste partij.

Hierbij is het belangrijkste dat deze ontwerper het beste in staat is uw persoonlijke wensen in het eindresultaat te verwerken.Perfecte uitvoering

Groenregie stelt voor u een duidelijke offerte op met een uiterst scherpe prijsstelling. Bij het tot stand komen van een opdracht werken wij met heldere afspraken in een opdrachtbevestiging.

Voor de uitvoering beschikken wij over ons team van 22 vakmensen die uw eisen en wensen kunnen vertalen in een buitenruimte die bij u past. Van grondwerk en straatwerk tot beplantingswerkzaamheden. Maar ook aparte onderdelen als gestuukte tuinmuren, speciale metaal- of houtwerkzaamheden, verlichtingssystemen, zwembaden, waterpartijen en tuinberegening. Kortom, alles is mogelijk.

Na aanleg zal Groenregie voor u de nazorg leveren, waarbij het gerealiseerde project zich kan ontwikkelen tot het beoogde eindresultaat.Onderhoud

Na de aanleg verzorgt Groenregie desgewenst het jaarlijkse of periodieke onderhoud van uw tuin. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden. In overleg wordt een keuze gemaakt.

Uitgangspunt is steeds dat de tuin door vakkundig onderhoud zich op de gewenste manier naar een hoger niveau ontwikkelt.Projectbegeleiding

Wij kunnen u ook ondersteunen bij de uitvoering van grote projecten. Een intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project binnen een bepaalde tijdsperiode en beschikbaar budget te realiseren.

Door onze jarenlange praktische ervaring brengen wij ook op dit gebied de beste partijen samen en zorgen persoonlijk voor de regie op alle disciplines. We begeleiden groenprojecten van het advies tot en met de oplevering en nazorg.

Wij kunnen hierbij optreden als projectbegeleider of tuinregisseur en dragen zorg voor onder andere de planning, voortgang van de werkzaamheden en rapportage. We zorgen voor een duidelijke samenwerking tussen tuinontwerper, opdrachtgever en uitvoerende partijen.

Groenregie B.V. © 2019  |  Edisonstraat 24 2811 EM Reeuwijk  |  T 0182 225223  |  info@groenregie.nl