Geweldig eindresultaat

Geweldig eindresultaat

04 september 2017

Via onze tuinontwerper Luc Engelhard zijn wij in contact gekomen met Groenregie. We waren op zoek naar iemand die het ontwerp kon vertalen in een praktische aanpak en daarbij de juiste bedrijven wist te betrekken. Gezien de tijdsdruk zochten we bovendien iemand die kort kon schakelen en kon meedenken voor een zo efficiŽnt mogelijk aanpak.

Groenregie bleek dit te kunnen leveren. Binnen zeer korte tijd hadden we een duidelijk uitgewerkt plan van aanpak liggen met een helder inzicht in de kosten en werden de werkzaamheden opgestart. Tijdens de aanleg van de tuin is Groenregie altijd nauw betrokken gebleven, zowel qua bewaking van de uitvoering als het actief meedenken over problemen en het aandragen van alternatieven.

De communicatie tijdens het gehele proces was steeds duidelijk en volledig, dus geen verrassingen achteraf. De vlotte, professionele en proactieve manier van werken door Groenregie heeft ervoor gezorgd dat we de zorg voor de aanleg van de tuin met een gerust hart uit handen konden geven met een schitterend eindresultaat als gevolg.

Lex Bouman en Marianne Snel, SnelrewaardTerug

Groenregie B.V. © 2019  |  Edisonstraat 24 2811 EM Reeuwijk  |  T 0182 225223  |  info@groenregie.nl