Onze droomtuin werkelijkheid

Onze droomtuin werkelijkheid

11 november 2016

Nadat onze architect een prachtig ontwerp had gemaakt, was het voor de aanleg ervan noodzakelijk dat we begeleid werden door iemand professioneel met kennis van zaken. We werden voorgesteld aan John De Zoete. Dat was meteen het begin van een vlotte en aangename samenwerking. Het feit dat we in BelgiŽ wonen was geen enkel probleem.

Er volgden verscheidene gesprekken, waarin in eerste instantie duidelijke afspraken gemaakt werden omtrent het budget dat we voor ogen hadden. John stelde een offerte op. De bedoeling was om binnen ons budget het ontwerp zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen. Daar is John glansrijk in geslaagd. John regelde de gehele uitvoering van het project dus daarover hoefden wij ons geen zorgen te maken. Hierbij werkte hij samen met goede betrouwbare mensen waarbij John het aanspreekpunt bleef. Heel het proces van de aanleg is vlot verlopen, alles gebeurde volgens afspraak. Zelfs nadat de werken voltooid zijn kunnen we nog steeds bij John terecht als er vragen zijn omtrent onze gezinstuin.

Mede dankzij zijn vakmanschap en enthousiasme genieten wij nu van een prachtige droomtuin die een echte metamorfose heeft ondergaan! Bedankt John en het hele team, dat onze droomtuin werkelijkheid is geworden!

Groeten, Dorothy en GunteTerug

Groenregie B.V. © 2020  |  Edisonstraat 24 2811 EM Reeuwijk  |  T 0182 225223  |  info@groenregie.nl