Publicatie 'Villatuin met zwembad' en 'Stadsvilla in Amsterdam' in het luxe tijdschrift 'The art of living'

Publicatie 'Villatuin met zwembad' en 'Stadsvilla in Amsterdam' in het luxe tijdschrift 'The art of living'

'The Art of Living' is een luxe tijdschrift van onze zuiderburen. Met regelmaat geven ze een speciale outdoor-editie uit. In de Outdoor Living van februari 2018 staat een interview met de Nederlandse tuinontwerper Erik van Gelder. Met regelmaat leggen wij luxe tuinen van Erik aan. Zo ook de 'Villatuin met zwembad' en de 'Stadstuin in Amsterdam', welke onder andere in deze speciale Outdoor Living worden uitgelicht.

De 'Villatuin met zwembad' is een luxe welnesstuin in Barendrecht en kenmerkt zich door de hoogwaardige afwerking en uitgekiende details. In deze villatuin bevinden zich diverse ruime terrassen, waarvan een loungeruimte naast het zwembad. Bij mooi weer schuift een deel van het zwevende dak boven dit terras open.

De 'Stadstuin in Amsterdam' ligt in het hartje van onze hoofdstad en heeft een ongekende diep tuin van 23 meter. De tuin is chique en past daardoor perfect bij deze dito stadswoning. De tuin heeft drie royale terrassen, waarvan één met een vuurtafel op een hardhouten buitenparketvloer. Een witte stucmuur, cilindervormige wintergroene steeneiken en Japanse esdoorns in witte bakken zorgen voor privacy.

Lees het hele artikelTerug

Groenregie B.V. © 2019  |  Edisonstraat 24 2811 EM Reeuwijk  |  T 0182 225223  |  info@groenregie.nl