In de media

RTL 4 programma 'Helemaal gek van......'

Dit voorjaar zijn er opnames gemaakt voor het RTL 4 programma 'Helemaal gek van.....'. John de Zoete heeft verteld over het ontwerp en de aanleg van een daktuin bovenop een prachtig oud pand in hartje Rotterdam. Ook de trotse eigenaresse van de daktuin, Eveline Bruijn, kwam aan het woord en zij vertelde lovend over de samenwerking met Groenregie, de realisatie en het uiteindelijke eindresultaat. Er zijn prachtige opnames gemaakt. De eerste uitzending was op 23 juni en op 29 juni is dit nog eens herhaald.
Hieronder kunt u het item van Groenregie nog eens rustig bekijken.

Lees verder


Publicatie 'Aandacht voor de natuur' in 'De Tuin in vier seizoenen'

In het zomernummer 2019 van het glossy tuinblad 'De Tuin in vier seizoenen' werd een artikel gewijd aan een door Groenregie aangelegde tuin aan een landelijke weg in Capelle aan den IJssel. Hier is een met riet gedekte moderne villa gebouwd, die ontworpen is door het bekende bureau Friso Woudstra Architecten. Groenregie mocht de tuin bij dit stijlvolle huis aanleggen, waarbij de aandacht voor de natuur een belangrijk item was.

Lees verder


Publicatie 'Villatuin met zwembad' en 'Stadsvilla in Amsterdam' in het luxe tijdschrift 'The art of living'

'The Art of Living' is een luxe tijdschrift van onze zuiderburen. Met regelmaat geven ze een speciale outdoor-editie uit. In de Outdoor Living van februari 2018 staat een interview met de Nederlandse tuinontwerper Erik van Gelder. Met regelmaat leggen wij luxe tuinen van Erik aan. Zo ook de 'Villatuin met zwembad' en de 'Stadstuin in Amsterdam', welke onder andere in deze speciale Outdoor Living worden uitgelicht.

Lees verder


Publicatie 'Waar stijlen samenvloeien' in TUINONTWERP 2018

Verschillende stijlen komen samen in deze zonnige tuin, ontworpen door onze eigen tuinontwerpster Foske Groenendijk. Een behoorlijk uitdaging, maar het resultaat mag er zijn. Een tuin met verschillende terrassen en zitplekken, om de gehele dag van te genieten.

Lees verder


Publicatie 'Twee tuinen, één geheel' in TUINONTWERP 2018

Deze unieke achtertuin in Utrecht wordt gedeeld door een moeder en haar dochter, die met haar gezin in het naastgelegen huis woont. Tuinontwerpster Foske Groenendijk slaagde erin om van de twee tuinen én de verschillende wensen één geheel te maken.

Lees verder


Publicatie 'Twee verdiepingen' in TUINONTWERP 2018

Deze stadstuin in Bergen op Zoom is beslist niet alledaags. Het achterste deel ligt op een oude stadswal waardoor de tuin uit twee verdiepingen bestaat. Een ingenieuze, multifunctionele trap verbindt beide tuindelen met elkaar en is meteen een echte blikvanger.

Lees verder


Publicatie 'Keramische tegels' in 'TUINONTWERP', editie mei 2017

Keramische tegels, een vlonderterras van houtcomposiet en flachcorngrind vormen de basis van deze tuin. Deze verschillende materialen combineren heel mooi met elkaar én vragen geen onderhoud.

''Deze onderhoudsarme tuin in Reeuwijk ligt op slappe veengrond'', vertelt Foske Groenendijk die als tuinontwerpster werkzaam is. ''Omdat deze grond heel erg zakt, hebben we hier veel onderheid. Alleen het vlak met split en de plantvakken niet, want deze zijn makkelijk aan te vullen mocht dat later nodig zijn.''

Lees verder


Publicatie 'Houtblokken & vuurtafel' in 'TUINONTWERP', editie mei 2017

Een achtertuintje in Abcoude, ingeklemd tussen de bijkeuken en de muur van de buren, werd door tuinontwerper Erik van Gelder omgetoverd tot een stijlvolle patio met een luxe uitstraling. De vuurtafel en de roomdividers met houtblokken zorgen voor extra sfeer.

Groenregie verzorgde de aanleg van deze moderne patiotuin in Abcoude.

Lees verder


Publicatie 'Patiotuin in Japanse sfeer' in 'TUINONTWERP', editie mei 2017

Heel bijzonder is deze piepkleine patiotuin midden in de woonkamer. Deze patiotuin in Japanse sfeer is 2,95 x 3,50 m en is dus bijna een vierkantje. De eigenaren wilden de kleur van het interieur door laten lopen in de patio. Dit hebben we gedaan met oranje kussens, want de kleuren in huis kunnen snel veranderen en daarom hebben we de inrichting van de patiotuin wat tijdlozer gemaakt.

Lees verder


Publicatie 'Sfeervolle buitenkamer' in 'TUINONTWERP', editie mei 2017

In het historische stadje Oudewater ligt een eigentijdse, min of meer driehoekige buitenkamer van slechts 12 m2.
De ligging op het noordoosten en de hoge muur aan één kant maakten deze buitenruimte erg somber. Om de ruimte lichter te maken koos tuinontwerpster Foske Groenendijk voor sfeervolle, indirecte verlichting en materialen in lichte tinten. Zo ontstond een sfeervolle buitenkamer.

Lees verder


Publicatie 'Moderne villatuin in Capelle aan de IJssel' in STIJLVOL WONEN, editie juni 2017

Het tijdschrift Stijlvol Wonen heeft een uitgebreide reportage gemaakt van een stijlvolle nieuwbouwwoning in Capelle aan de IJssel. Het huis is ontworpen door het bekende architectenbureau van Friso Woudstra. Groenregie heeft deze moderne villatuin in Capelle aan de IJssel gerealiseerd. In het tweede deel van de tuin is een grote zwemvijver aangelegd. Het strakke bijgebouw afgewerkt met red cedar bevat een poolhouse annex gastenverblijf. In de diepe tuin staan nog een paar oude bomen en een groot aantal fruitbomen.

Lees verder


Tuin in Ibizastijl in tuinblad 'TUINONTWERP', editie maart 2017

Lichte tinten en mediterrane planten geven deze Amsterdamse stadstuin een heerlijke Ibizasfeer!

Het exclusieve tuinblad 'TUINONTWERP' schreef in maart 2017 een uitgebreid artikel met prachtige foto's over deze tuin in Ibizastijl in Amsterdam met een wel heel speciale sfeer.

'Volgens tuinontwerpster Foske Groenendijk van Groenregie was deze tuin voorheen 'een speelplein met allemaal klinkertjes' met daaromheen een hekwerk begroeid met klimop. "Supersaai en bovendien kwam de tuin erg op je af. Het mocht wel wat dieper lijken. Daarom hebben we de lengtelijnen met bodembedekkers gemaakt. Dat geeft een verdiepend effect."

Lees verder


Genieten in een fluisterstille tuin in 'TUINEN Landelijke stijl', editie maart 2017

In samenwerking met Foske Groenendijk van Tuinontwerpburo Groenendijk en Stefan en Gert-Jan Barten van Barten Buiteninrichting heeft Groenregie een prachtig project voltooid in Soest.

Het magazine 'TUINEN Landelijke stijl' heeft van deze natuurlijk tuin in Soest een prachtige fotoreportage gemaakt!

Lees verder


Hoogste kwaliteit in Excellent magazine

Exclusief wonen met Erik van Gelder IN EXCELLENT MAGAZINE “…..Erik van Gelder: “Ik werk alleen met bedrijven die, net als ikzelf, de klant vooropstellen en ...

Lees verder


Groenregisseur in Glans Magazine

Groenregisseur John de Zoete startte eind vorig jaar zijn bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Er zijn natuurlijk heel veel ...

Lees verder


Groenregie B.V. © 2019  |  Edisonstraat 24 2811 EM Reeuwijk  |  T 0182 225223  |  info@groenregie.nl