Sfeervolle lounge tuin in Barendrecht

Groenregie verzorgde de volledige aanleg van deze loungetuin, waarbij er nauw werd samengewerkt met de zwembadspecialist. Om nazakkingen van zwembad en terrassen te voorkomen werden er stalen buispalen gebruikt en betonvloeren gestort.

In het dak van de sfeervolle overkapping werd een automatisch bedienbaar lamellensysteem geplaatst, waarbij de zonwering naar wens geopend of gesloten kan worden.
De vlonderpartijen werden opgebouwd uit het onderhoudsarme Greenwood-composiet. Deze vlonderplanken zijn vervaardigd uit een mix van hout en kunststof en zijn vrijwel ongevoelig voor verkleuren, glad worden en werking.
Natuursteen in de vorm van mooie Basalttegels zijn gebruikt in de terrassen en afgevoegd met antracietgrijze voegen. De plantenbakken zijn afgewerkt met een beton-look structuur en zorgen voor een stoere uitstraling. Achterin de tuin werd een 'boomhut' op palen gebouwd, als geweldige speelplek voor de kinderen.

Verder is het geheel zeer compleet afgewerkt met buitenkeuken, vuurtafel, automatisch zonnedoek, buitendouche, robot-maaier, Led-tuinverlichting en volautomatische beregening.

Kortom: genieten maar!!

Deze bijzonder loungetuin is ontworpen door Erik van Gelder en in samenwerking met hem gerealiseerd.


TerugGroenregie B.V. © 2019  |  Edisonstraat 24 2811 EM Reeuwijk  |  T 0182 225223  |  info@groenregie.nl