Over Groenregie

Met ruim 27 jaar ervaring heb ik een heldere visie als het gaat om het ontwerpen en aanleggen van exclusieve tuinen en buitenruimtes. Deze ervaring en visie heb ik laten samenkomen in mijn bedrijf Groenregie. Samen met een team van creatieve, vakkundige en gedreven mensen werken wij bij Groenregie dagelijks aan het ontwerpen en aanleggen van de mooiste tuinprojecten.

Wij staan garant voor vakkundigheid, maatwerk en korte lijnen. Wij willen u ontzorgen en uw wensen werkelijkheid laten worden. Bij Groenregie streven wij naar perfectie in alle facetten van ons werk. Met gepaste trots verwijzen wij u ook naar de impressies van onze projecten.

John de Zoete, eigenaar Groenregie


Moderne tuinen

Moderne tuinen betekenen voor ons het toepassen van strakke belijningen, symmetrie, evenwichtig design en een goede structuur. Bouwkundige elementen van hoogwaardig materiaal zijn een belangrijke onderdeel in een moderne tuin.


Natuurlijke tuinen

In onze natuurlijke tuinen staat het landschap en de omgeving centraal. De tuin maakt het contact met de omgeving, het huis en de gebruiker. Het ontwerpen en aanleggen van de juiste lijnen voor terrassen en paden, in combinatie met een weelderige beplanting, is onze uitdaging. Het eindresultaat moet een oase van rust zijn, met tevens een heerlijke plek voor ontmoetingen.

Groenregie klanten aan het woordGeweldig eindresultaat

Via onze tuinontwerper Luc Engelhard zijn wij in contact gekomen met Groenregie. We waren op zoek naar iemand die het ontwerp kon vertalen in een praktische aanpak en daarbij de juiste bedrijven wist te betrekken. Gezien de tijdsdruk zochten we bovendien iemand die kort kon schakelen en kon meedenken voor een zo efficiënt mogelijk aanpak.

Lex Bouman en Marianne Snel, Snelrewaard


Stadstuin in Oudewater

Een kleine patio omtoveren tot een pittoresk stadstuintje. Met zijn ervaring, kennis van opties en enthousiasme gaf John mij vanaf het eerste moment het gevoel dat mijn wensen konden worden omgezet in werkelijkheid.

Roswitha, Oudewater


Moderne achtertuin in Best

"Na doorverwezen te zijn naar Groenregie, hebben zij met ons een ontwerp gemaakt voor onze tuin. Het was Groenregie meteen duidelijk wat onze smaak was en ze zijn met uitstekende suggesties gekomen. Alle onderdelen zijn met een reden geplaatst, overal zit een gedachte achter. Toen het ontwerp zo goed was geworden, was het logisch Groenregie ook het vervolg te laten doen.

Remco & Samantha, Best

Neem vrijblijvend contact op

Hoe weet u dat u de juiste keuze maakt voor het ontwerp en aanleg van uw buitenruimte? Tijdens een eerste, vrijblijvende, afspraak bespreken we graag uw mogelijkheden. Zo kunt u kijken of u een ‘klik’ ervaart met ons, onze ontwerpen of aanpak.

Bezoekadres
Edisonstraat 24
2811 EM Reeuwijk

Telefoonnummer
0182 225 223 / 06 3009 6660

Groenregie B.V. © 2020  |  Edisonstraat 24 2811 EM Reeuwijk  |  T 0182 225223  |  info@groenregie.nl